Polední menu

  NEDĚLE 22.12.2024      
         
  FRANKFURTSKÁ S BRAMBORAMI 64
  FAZOLOVÁ SE SLANINOU 64
         
1ks GRIL. DOMÁCÍ BIZONÍ KLOBÁSA S NAKLÁDANOU ZELENINOU,  169
  KŘENEM A HOŘČICÍ, KVÁSKOVÝ CHLÉB    
150g VEPŘOVÝ PLÁTEK PO SRBSKU, DUŠENÁ RÝŽE 174
150g SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE 174
100g GNOCCHI QUATTRO FORMAGGI S KRŮTÍM MASEM 174
  A SÝREM GRAN MORAVIA    
         
         
  VÍKENDOVÉ SPECIALITY    
         
250g FILÍROVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK S RESTOVANÝMI FAZOLKAMI NA PANCETTĚ, BRAMBORY GRENAILLE V LOJI, PEPŘOVÁ OMÁČKA 349
         
180g PEČENÝ FILET Z KAPRA V CITRUSOVÉ MARINÁDĚ S RESTOVANOU ZELENINOU A DÝŇOVÝM PYRÉ 329